Links:

- Liever succes dan stress

http://www.blokenpartners.nl

8 out of 10 stars (7 votes)

Supervisie als hulp om burnout voor te blijven.Ontdekken van kwaliteiten en hervinden van zelfvertrouwen

Reviewen Waarderen Favorieten

Akashananda

http://www.akashananda.nl

Gevarieerd aanbod op gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsvorming. Yoga, mindfulness, meditatie, counseling, doenisme, aandachtgerichte therapie. Stressreductie, ontspannen, yogales Groningen, yogaweekend, yogaworkshop, meditatie, mindfulnesstraining, kunstzinnige counseling

Reviewen Waarderen Favorieten

Anti-stress workshop

http://www.stichtingzazen.nl/zenworkshop.htm

Antistress-workshop 'Op eigen kracht' Centrum De Kern heeft samen met de twee ervaren yogaleraren Marij Ketelaars en Bas Bos onder de titel Op eigen kracht een tweedaagse workshop opgezet om beter te leren omgaan met stress en om te leren hoe je zelf je energieherstel kunt bevorderen. Op za.28 en zo.29 september of op vr.1 en za.2 november.

Reviewen Waarderen Favorieten

burnouttrainingen en burnoutpreventie

http://www.flow-wolf.nl

10 out of 10 stars (2 votes)

Flow-wolf houdt zich bezig met het begeleiden van mensen die burnout zijn of die burnout zouden kunnen worden. Doel: uit burnoutsituatie raken en voorkomen dat er een terugval optreedt. Uitgangspunt is de deelnemer inzicht en handvatten te verschaffen. Ook wordt veel aandacht besteed aan integratie van opgedane vaardigheden. Tijdens alle trainingen wordt veel geoefend. Tevens wordt er gebruik gemaakt van huiswerkopdrachten. Geen verplichte wachttijd!

Reviewen Waarderen Favorieten

Fundament

http://www.fundament.net

's Lands grootste intermediair in stresspreventie en bewustzijnsontwikkeling. Landelijk dekkend, laagdrempelig, doorzichtig en no-nonsense. Een fundament voor uw leven!

Reviewen Waarderen Favorieten

GGZelfhulp

http://www.GGZelfhulp.nl

Deze website biedt informatie over een aantal veelvoorkomende psychische ziektebeelden en zelfhulpcursussen voor mensen met milde klachten om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Reviewen Waarderen Favorieten

InnerSite burnout-coaching

http://www.innersite.nl

10 out of 10 stars (1 vote)

InnerSite-coaching is gespecialiseerd in het coachen van mensen met een burnout. Wij werken met breed opgeleide en ervaren coaches in een landelijk gespreid netwerk.

Reviewen Waarderen Favorieten

Mensen op de juiste plek

http://www.fullmotion.nl

9 out of 10 stars (2 votes)

• met gerichte begeleiding, begrip en advies een kwaliteitsschakel zijn in de markt voor persoonlijke ontwikkeling •met middelen op maat mensen op weg helpen naar beter zelf management - het zelf vinden en bepalen van de eigen richting Diensten: •persoonlijke coaching op basis van zelf management •reďntegreren van werknemers met behandeling •preventie van ziekteverzuim (bij burn-out, rugklachten en RSI)

Reviewen Waarderen Favorieten

Posttraumatische stress stoornis

http://www.ptss.info/

Deze webpagina is bedoeld om informatie te voorzien aan mensen die meer willen weten over Posttraumatische Stress Stoornis. Ook wel afgekort tot PTSS. Tevens kunt u van ons forum gebruik maken om in contact te komen met lotgenoten.

Reviewen Waarderen Favorieten

ptss support

http://www.ptss-support.nl/

Ptss-support.nl is een website die gemaakt is door mij, Rick Franx. Ik heb door een traumatische ervaring PTSS (Posttraumatische Stress Stoornis) opgelopen binnen de politie. Ik ben behandeld voor ptss en heb daar een arbeidsconflict aan overgehouden.

Reviewen Waarderen Favorieten

Stress

http://www.gezondheidsplein.nl/dossier/19/206/Stress.html

Heel eenvoudig gezegd is stress een gevoel van druk of spanning, veroorzaakt door invloeden van buitenaf. Stress kan zowel tot positieve als tot negatieve gevoelens leiden. Tijdens een stressmoment stijgen de hartslag en bloeddruk en wordt de spijsvertering stilgelegd

Reviewen Waarderen Favorieten

stresscounseling

http://stresscounseling.netmenu.nl

9 out of 10 stars (2 votes)

Als spanningen blijven aanhouden, treden er lichamelijke reactieverschijnselen op. Deze reacties noemt men stress. Als men het alleen niet meer aan kan, kan men met behulp van een stresscounseler de oorzaken van de spanningen wegnemen

Reviewen Waarderen Favorieten

The burnoutpages (ned)

http://www.burnoutpages.nl

9 out of 10 stars (1 vote)

Een persoonlijke site over de gevolgen van burnout

Reviewen Waarderen Favorieten

The Mindschool

http://www.mindschool.nl

De school voor stress management en persoonlijke ontwikkeling. Counseling en advies in omgaan met spanning, stress, depressie en training in ontspanning en zelf verzenlijking.

Reviewen Waarderen Favorieten

tips tegen stress

http://www.angelfire.com/home/stress/10tips.htm

9 out of 10 stars (1 vote)

10 algemene tips tegen stress voor een betere geestelijke en lichamelijke gezondheid

Reviewen Waarderen Favorieten

Vitaal in Balans

http://www.vitaalinbalans.nl

Praktijk voor Rebalancing & Counselling. Rotterdammer masseert mensen naar optimale balans! In mijn praktijk nodig ik je uit om te luisteren naar wat je lichaam te zeggen heeft over de situatie in je leven. Rebalancing leidt tot een vrijere, blijere en creatievere levenshouding.

Reviewen Waarderen Favorieten

zelfbewustzijn, stress, ontspannen, mediteren

http://www.thebecompany.nl

besteed meer aandacht aan je innerlijke zelf en laat daardoor vanzelf allerlei andere patronen (bv. stress, spanning, emoties, enz.) los. praktijktips en info, online oefenen, e-mail cursus en coaching

Reviewen Waarderen Favorieten

twitter